Bear Skin Ammattilaiset – Tutustu ammattilaisiin

Tutustu ammattilaisiin

Sipoonrannan ihoklinikka on perheomisteinen pieni yksityisen terveydenhuollon palveluntuottaja. Yritys perustettiin halusta tarjota laadukkaita ja turvallisia pistoshoitoja myös Itä-Uudenmaan alueella. Tavoitteenamme on tarjota henkilökohtainen, intiimi hoitokokemus rennossa ja kodikkaassa ympäristössä. Ihoklinikan henkilökuntaan kuuluu medikaalisen ihonhoidon ja esteettisten toimenpiteiden ammattilaiset, sairaanhoitaja Janette sekä klinikan vastuulääkäri Thomas.

Janette – esteettisiin hoitoihin ja medikaaliseen ihonhoitoon erikoistunut sairaanhoitaja

Olen työskennellyt yli 10 vuotta sairaanhoitajana niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Olen toiminut yrittäjänä alkuvuodesta 2023.

Haluan tarjota palveluitani matalalla kynnyksellä kaikille, jotka haluavat pitää huolta ihostaan ja ulkonäöstään. Ikääntymisen tuomat muutokset ja erilaiset iho-ongelmat ovat useimmiten ratkaistavissa ja tässä haluan auttaa juuri sinua!

Olen kouluttautunut monipuolisesti täyteainehoitojen ja muiden pistoshoitojen parissa. Minulle on ensisijaisen tärkeää tehdä kaikki hoidot turvallisesti ja laadukkaasti, joten myös mahdollisten komplikaatioiden tunnistaminen sekä niiden hoitaminen on klinikallamme varmistettu. Rauhallinen ja aseptinen työskentely on minulla selkärangassa ja ylläpidän ja laajennan osaamistani osallistumalla alan koulutuksiin ja tapahtumiin.

Kanssani saat paljon tietoa eri hoitovaihtoehdoista, rauhallisen hoitohetken sekä tuen myös hoitojen jälkeen.

sairaanhoitaja botox täyteaine

Thomas – esteettisiin hoitoihin perehtynyt lääkäri, radiologi, klinikan vastuulääkäri

Tutustuin esteettisen lääketieteen hoitoihin vaimoni kautta ja innostuin pian niiden mahdollisuuksista tuoda todellista apua ihmisille. Teen klinikalla esteettisten botox-hoitojen lisäksi lääketieteellisen indikaation botuliinihoitoja, mm. narskuttelun eli bruksismin, jännityspäänsäryn sekä liikahikoilun hoitoa. Palveluihini kuuluu myös täyteaineen poisto.

En ole lopettanut opiskelua sitten esikoulun, koska aina on jotain uutta opittavaa. Tällä hetkellä työskentelen päätyönäni röntgenlääkärinä, mutta minulle on yleensä saatavilla vastaanottoaikoja useamman kerran kuussa Sipoonrannassa.

Thomas lääkäri bruksismin hoito