Ihoklinikka Bear Skin

Ihoklinikka Bear Skin

Ihoklinikka Bear Skin

Vuosi 2024 tulee olemaan monella tapaa merkityksellinen. Avaamme nimittäin oman, edistykselliseen ihonhoitoon ja esteettisiin injektiohoitoihin keskittyvän klinikan Sipoossa!

Sipoonranta

Ihoklinikka Bear Skin tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ihon eri häiriötilojen hoitoon moniammatillisen terveydenhuollon henkilökunnan toteuttamana. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia, klinikkahoidot ja tehokkaan kotihoidon yhdistäviä hoitosuunnitelmia, joilla saadaan todellisia, näkyviä tuloksia.

Ihoklinikalla toimii esteettisiin pistoshoitoihin ja medikaaliseen ihonhoitoon erikoistunut sairaanhoitaja, Janette Karhu, jonka palveluvalikoimasta löydät niin tehokkaat kasvohoidot, ihon laatua parantavat pistoshoidot sekä täyteaine- ja botuliinihoidot. Janeten vastaanotolla luodaan pitkäaikaisia ja pysyviä tuloksia antavia hoitosuunnitelmia asiakaslähtöisesti. Janette yhdistää protokollissa eri hoitoja, toimenpiteitä ja kotihoitotuotteita moninaisten, kokonaisvaltaisten ja kestävien tuloksien saavuttamiseksi.

Janette suorittamassa pistoshoitoa

Ihoklinikan vastuulääkärinä toimii Thomas Karhu. Thomaksen palveluihin kuuluu niin esteettiset kuin lääketieteelliset botuliini- tai tuttavallisemmin; botox hoidot. Thomas tekee myös täyteaineenpoistoja. Vaikka monia botox hoito saattaa jännittää jäätyneiden ilmeiden tai pieleen menneen hoidon pelossa, ovat toimenpiteet turvallisia toteuttaa asiaan perehtyneen ammattilaisen tekemänä. Lääketieteellisen indikaation botuliinihoidot ovat myös julkisella puolella paljon käytetty hoitomuoto mm. bruksismiin, jännityspäänsärkyihin ja liikahikoiluun.

Tiimiimme kuuluu myös lähihoitaja-taustainen kosmetologi, Tessa Henriksson, joka erikoistuu lukuisien koulutusten myötä medikaaliseen ihonhoitoon. Tessan palveluihin kuuluu tehokkaiden kasvo- ja vartalohoitojen lisäksi käsi- ja jalkahoidot sekä koko vartalon sokeroinnit. Häneltä saat myös upeat ripsienpidennykset arkea helpottamaan!

Janette esittelee Alumierin tuotetta

Ihoklinikka Bear Skin avaa ovensa Sipoonrannan kauniisiin maisemiin alkuvuodesta 2024! Tämän lisäksi meillä on yhteistyöhoitola Porvoossa, OLO salonki. Tammikuun 2024 kaikki vastaanottoajat ovat OLO:ssa ja Sipoonrannan valmistuessa Janette ja Tessa palvelevat teitä molemmissa toimipisteissä useampana päivänä viikossa. Lääkärinpalvelut ovat saatavilla vain Sipoonrannan klinikalta. Tervetuloa tuloksellisen ihonhoidon, kauneuspalveluiden ja esteettisten pistoshoitojen pariin meille!

Bear Skin tiimi