Medikaalinen ihonhoito

AlumierMD skincare products

Medikaalinen ihonhoito

Perehdytäämpä hieman käsitteeseen, joka monille saattaa vielä olla vieras. Medikaalinen ihonhoito eroaa perinteisestä, suurimmalle osalle tutusta, kosmetologin toteuttamasta ihonhoidosta mm. tehokkuudellaan sekä vaikutustavallaan. Medikaalitason hoidot vaikuttavat suurimmaksi osaksi ihon pinnan alla solutasolla saakka, jolloin niillä pystytään vaikuttamaan myös iho-ongelmien syihin pelkkien seurausten sijaan. Medikaalisten hoitosarjojen ja hoitojen vaikutus ja ihon stimulaatio ovat myös voimakkaampia verrattuna perinteiseen, kosmetologin toteuttamaan ihonhoitoon. Tämän vuoksi medikaalista ihonhoitoa toteuttaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

Medikaalinen ihonhoito on tavoitteellista, mm. happoihin ja happoyhdistelmiin perustuvaa kasvo- ja vartalohoitoa, syvempää mikroneulasta ja valohoitoja. Hoidoilla pystytään vaikuttavaan erilaisiin iho-ongelmiin sekä ikääntymismuutoksiin tehokkaasti ja näkyvin tuloksin. Hoitoja tukevat ja ylläpitävät kotihoitotuotteet ovat oleellinen osa ihonhoitoa, joten hoitosuunnitelmiimme kuuluu aina kotihoitotuoteresepti.

Ihoklinikallamme hoitosuunnitelmat tekee aina Valviran laillistama sairaanhoitaja. Meillä on kuitenkin käytössä sarjoja, joissa on nk. perustason hoitoja sekä medikaalitason hoitoja, jolloin klinikkakosmetologin on mahdollista toteuttaa perustason medikaalisia hoitoja noudattaen sairaanhoitajan laatimaa hoitosuunnitelmaa. Kaikki käytössämme olevat ihonhoitosarjat, AlumierMD, pHformula ja Environ perustuvat pitkään ja laajaan tutkimukseen, joten asiakkaan ei tarvitse arpoa, onko tuotteista oikeasti apua. Medikaalisen tason ihonhoitosarjat ovat biokemian, genetiikan, bioteknologian, lääketieteen ja ihonhoidon tutkimukseen perustuvia, tehokkaita, laadukkaita ja turvallisia sarjoja.

Medikaalista ihonhoitoa yhdistetään myös monesti erilaisiin ihon laatua parantaviin pistoshoitoihin, kuten mesoterapiaan ja syväkosteutukseen. Mm. atoopikot ja aknesta kärsivät ovat saaneet todellista hyötyä Profhilosta. Maksuton, noin tunnin mittainen hoitosuunnittelu, antaa sinulle hyvän kuvan hoitoyhdistelmistä, aikatauluista ja kustannuksista. Tervetuloa klinikalle!