Ihonhoito Sipoo

Palvelut

Medikaalinen ihonhoito & laitehoidot

Ihoa hoitavat pistoshoidot

Täyteainehoidot

Lääkärin palvelut

Esteettinen botuliinihoito

Vartalon esteettiset hoidot

Hoitosuunnittelu

Hoitosuunnittelu ennen hoitoa auttaa kartoittamaan toiveesi ja tavoitteesi hoidon suhteen. Sinun ei tarvitse tulla etukäteen valittuun hoitoon vaan voimme yhdessä keskustella siitä, mihin toivot saavasi apua. Voimme suositella eri vaihtoehtoja ja kerromme myös, mikäli jokin toimenpide ei jostain syystä ole mahdollinen. Teemme yhdessä hoitosuunnitelman ja varmistamme hoitojen ja toimenpiteiden soveltuvuuden sinulle.

Ensimmäinen hoito on mahdollista toteuttaa tällä kerralla, mikäli se aikatauluun sopii eikä muita esteitä ole. Pidämme kuitenkin tärkeänä myös harkinta-aikaa; jos kuulet tietystä hoitovaihtoehdosta ensimmäistä kertaa tällä käynnillä, on varsinainen hoito hyvä varata toiselle päivälle.

Huomioithan, että lääkeaineilla (esim. Botox) toteutettavat hoidot eivät ole varattavissa Porvoossa!

Lisäämme uudet asiakkaat aina sähköiseen asiakasrekisteriimme, jonne dokumentoimme yhteystietojen lisäksi klinikalla tehdyt hoidot, toimenpiteet sekä käytössä olevat kotihoitotuotteet. Pistoshoidoissa asiakas täyttää myös tarkemman esitietolomakkeen, joka sisältää mm. tietoja terveydentilasta sekä hoitosopimuksen. Tällä lomakkeella asiakas mm. vahvistaa saaneensa riittävästi tietoa hänelle tehdystä pistoshoidosta.

Jokaisen käynnin jälkeen asiakasta ohjeistetaan mahdollisen jälkihoidon suhteen joko suullisesti tai kirjallisesti. Säilytämme sähköisessä asiakasrekisterissä tiedot hoitotoimenpiteistä, niiden kulusta sekä hoidossa käytetyistä tuotteista. Lääkehoidot (mm. botuliinihoidot) kirjataan aina Kantaan.

Tarkemmat tiedot rekisteristä ja suostumuksesta: Rekisteriseloste